לידה חפוזה שבעקבותה פריקת אגן רצינית

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

31/03/2011 | 11:37 | מאת: עדי מזרחי בוארון

שלום רב!!! עברתי לפני 3 וחצי חודשים "לידה חפוזה" שבעקבותה "פרקתי את האגן" המרחק בין עצמות האגן עמד על סנטימטר וחצי. בחודש וחצי הראשונים נעזרתי בכיסא גלגלים ובהליכון, היום כשלושה וחצי חודשים אחרי אני עדיין מוגבלת בהליכה ונעזרת בחגורת אגן אותה אני חוגרת לאורך כל שעות היום. האם יש מישהו שמבין בתחום? צריך לעבור פיזיוטרפיה? מה עם הלידות הבאות? בבקשה בבקשה עיזרו לי אני כבר כמה חודשים מחפשת מישהו שמבין בתחום- אין לי בעיה להגיע לכל מקום שידרש ממני ע"מ לקבל טיפול ראוי...

שלום רב, נראה, שאת מתארת מצב הקרוי סימפיזיוליזיס, למיטב ידיעתי לא קשור ללידה חפוזה, אך בהחלט יכול לחזור בהריונות הבאים. ברוב המקרים חולף לבד אחרי הלידה. אני חושבת שאת המענה הכי מקצועי תוכלי לקבל בהתיעצות עם רופא אורטופד, שיבדוק אותך ויפנה לבדיקות רלוונטיות ויתן טיפול בהתאם. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה