התייעצות דחופה!!

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

25/03/2011 | 10:28 | מאת: אורה

היי, אני בשבוע 37+4 הריון ראשון, תקין וספונטני. החל משבוע 35 לערך איבחנו אצלי שיליה מסוידת אם כי העובר המשיך לעלות במשקל (סביבות ה 100 גר' לשבוע) ומבחן הביופיזיקל שלו תקין, כמות מים תקינה. כעת אחד הרופאים שמטפל בי מציע ליילד אותי בעקבות החמרה בשיליה המסוידת שלי על אף שהעובר לא מראה שום סימני מצוקה (מוניטור תקין) וUS תקין. רופא שני מנגד אומר שאין מקום להתערבות ולתת לדברים לקרות באופן "טבעי". אני ממש בדילמה ובפחד... דעתכן??? יש מקום להתערב ביילוד / שלא? תודה מראש!! אורה

שלום רב, תראי, אני מבינה את המצוקה שלך , אך אנני חושבת שאוכל לעזור לפתור אותה. כל רופא צודק בדרכו ושתי הגישות נכונות. מצד אחד לא רוצים לקחת סיכון עקב המתנה, אם זאת זירוז זה תהליך שיכול להיות די ארוך ולא פשוט, מצד שני יכול להיות שהכל תקין וסתם יפעילו את הלידה. הבעיה שאי אפשר לדעת מראש והכל כאן זה מבחן התוצאה. שיהיה בהצלחה ,בכל החלטה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה