כאבים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

14/03/2011 | 18:54 | מאת: אנונימית

שלום רב מזה שבועיים אני סובלת מכאבים באזור המפשעה ובעיקר בצד ימין כואב לי גם במשולש שאני לוחצת זה מיתבטה בזה שקשה לי לקום משכיבה ישיבה ובהליכה מרגישה כאב קשה לי גם להסתובב מצד לצד שאני שוכבת עכשיו שמתי לב שהכאבים אלה לפעמים חזקים יותר ולפעמים חלשים יותר העם המצב הזה תקין אני שבוע 37 הריון שלישי תודה מראש.

שלום רב, לקראת סוף ההריון, טבעי שתחושי באי נוחות ואף כאבים, שרבות נובעים מלחץ של העובר ושל הרחם הגדל על אברי האגן. התיאור שלך יכול גם להתאים למצב הקרוי סימפיזיוליזיס, הנובע מתזוזה בעצמות האגן.גם אם אכן מדובר במצב זה, אין לכך טיפול ולרוב זה עובר מעצמו אחרי הלידה. בכל זאת כדאי לך להיבדק ולהתיעץ עם רופא הנשים המטפל שלך, על מנת לשלול דברים אחרים. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה