הסבת אקדמאים-בחירת מוסד לימודים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/03/2011 | 17:02 | מאת: טל

שלום אני מתכננת להתחיל את מסלול הסבת האקדמאים לסיעוד מתוך כוונה ללמוד אח"כ קורס על במיילדות רציתי לשאול שאלה בנוגע לקבלת סטודנטים לקורס העל או מאוחר יותר, כאשר אנסה למצוא עבודה. האם ישנם מוסדות לימוד בארץ אשר נחשבים טובים יותר ולבוגריהם ניתנת עדיפות ( גם אם לא מוצהרת) אם כן, אשמח לדעת האם ביה"ח קפלן נחשב מוסד לימודים טוב, ומהם המוסדות הנחשבים טובים יותר. תודה

שלום רב, האמת היא,שלא ידוע לי לגבי הרמה של בי"ס לסיעוד בקפלן . רצוי שזה יהיה בי"ס אקדמי. על מנת להתקבל לקורס מיילדות, אני לא חושבת שזה משנה איפה למדת סיעוד. מנסיון אישי אני יכולה להמליץ לך במקום שיהיה נוח לך מבחינת נסיעות, תנאי לימוד וכו' . בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה