הריון תאומים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/03/2011 | 10:01 | מאת: אורית

אני רואה שרוב הכותבות כאן הן בשבועות מתקדמים , אז למרות שאני בשבוע כל כך מוקדם {17} להריון תאומים אבל אני דואגת למשהו, חייבת לציין לפני שאני בשבוע 17 הריון תאומים אך לא חשה בתנועות אבל ,,, כשאני שוכבת על הגב אני מרגישה מין כדור קטן באמצע בטן תחתונה אבל מאוד כואב ומותח וברגע שזה נעלם שוב לא מרגישה בתזוזה שלהן מזה יכולהיות ? זה נורמלי שעדין אין תזוזה מהן?

שלום רב, לא ציינת באיזה מספר הריון מדובר, כי למשל בהריון ראשון מתחילים להרגיש תנועות בשבועות מתקדמים יותר, לכיוןן 17-18, כמו כן, אולי את מרגישה, אך עדיין לא מודעת לכך שאלו הן תנועות עובר. הרבה נשים מתארות את התנועות הראשונית, כמו "פרפרים" בבטן או כמו גזים .אך אם את מודאגת, כדאי לך לפנות לרופא נשים לצורך ביצוע אולטרא-סאונד. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה