סימפיזיוליזיס

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/03/2011 | 11:56 | מאת: אנונימית

שלום רב התחלתי לסבול מסימפיזיוליזיס שבוע כבר אני שבוע 36+3 ימים העם זה יכול לזרז את הלידה יש לי נתונים יפים של התחלה 5- מחיקה ופתיחה 1 וחצי לפחות ככה לפני חודש וחצי היה לידה 3 והאם ניתן לבקש זירוז לידה בשל הכאבים?? מאוד מקשה על התפקוד

שלום רב, אני מבינה מאוד את הקושי, סימפיזיוליזיס כשלעצמו לא מהווה סיבה לזירוז, אך יכול להיות, שכאשר תגיעי למועד הלידה יוכלו לשקול זירוז במידה ויהיו תנאים מתאימים בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה