לחצים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

28/02/2011 | 15:10 | מאת: נועה

שלום, אני בשבוע 36+5 כבר כמעט שלושה שבועות עם פתיחה של 2.5 ומחיקה של 80% אני יודעת שזה יכול להיות ככה עד שבוע 40 אך מה קורה עם כל הצירים הלא סדירים והלחצים למטה והחוסר נוחות בהליכה זה לא גורם להתפתחות? זאת לידה שניה ואני כבר מתקפלת כאבים אך הצירים לא סדירים, יש משהו שניתן לעשות? ועוד דבר התנועות עובר עם כל כך מורגשות ברוך השם שזה כבר מגיע למצב של כאבים עזים בצד וזרמים ברגל ימין זה מוכנות ללידה??? אודה לכן כל עזרה עם יש משהו לעשות להקל או לזרז את התהליך

שלום רב, את בהחלט צודקת, הלחצים והכאבים יכולים להימשך עוד מספר שבועות ואין הרבה מה לעשות עם זה , פרט למנוחה או מציאת תנוחה שמקלה עליך.לגבי תנועות עובר, זה נהדר שאת מרגישה אותן וגם כאן אין לי הרבה אפשרויות לעזור לך, כי העובר גדל, לוחץ על איברים הסמוכים לרחם וזה מה שגורם לאי נוחות. אני יכולה לעודד אותך ולומר, שיש לך פתיחה התחלתית טובה וכאשר יתחיל תהליך הלידה , ברוב המקרים, הוא יהיה יחסית מהיר. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה