כמה שאלות..

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

20/02/2011 | 19:45 | מאת: ליאת

שלום. אני ליאת, בת 22.. ומעוניית להיות אחות מיילדת. מה אני צריכה לעשות בשביל להגיע לזה בסופו של דבר? איפה ללמוד? כמה פסיכומטרי דרוש לשם כך? כמה שנים לימודים? כל פרט נוסף יוכל לעזור לי כי אני לא מוצאת יותר מדי מידע בעניין. תודה מראש!

שלום רב, על מנת להיות מיילדת, את צריכה להיות קודם כל אחות מוסמכת עם תואר ראשון. ניתן ללמוד סיעוד בבית חולים מאיר, בתל- השומר, הילל יפה, רמב"ם ועוד מקומות בארץ.כדי לקבל מידע מלא ועדכני, תפני למדור הרשמה של אוניברסיטה שבה היית רוצה ללמוד ויש בה חוג לסיעוד , כרון :אוניברסיטת ת"א, חיפה ועוד.הלימודים - 4 שנים. לאחר מכן עליך לרכוש שנת נסיון כאחות, ללמוד קורס מיילדות ,שנמשך כשנה ולהנות מכל יום עבודה . בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה