שלום רב

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/02/2011 | 19:50 | מאת: מיכל

ברצוני לקבל כמה שיותר מידע לגבי אחות מיילדת כמקצוע. מהן בדרכ שעות העבודה, מהו השכר, האם ניתן ללמוד מקצוע זה באוניברסיטה? מהן הדרישות אם כן? תודה מראש, מיכל

שלום רב, עבודת מיילדת, כמו עבודה של כל אחות הינה במשמרות:בוקר, ערב, לילה. השכר הוא לפי טבלת שכר בהתאם לותק והשכלה. על מנת להיות מיילדת, צריך קודם כל להיות אחות ,בעלת תואר ראשון מוכר (נלמד באוניברסיטה), שנה של נסיון ולאחר מכן קורס מיילדות. הקורסים , מתקיימים בבתי ספר של בתי חולים, כגון רמב"ם, תל-השומר, איכילוב וכו'. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה