לימודי מיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

14/01/2009 | 16:36 | מאת: ימית

שלום רב. שאלתי היא קצת שונה שהרגיל. ברצוני ללמוד מיילדות אם אינני טועה זה לימודים של סיעוד מוסמך ורציתי לדעת איפה הכי כדאי ללמוד מקצוע זה לחיים. בתודה מראש

שלום ימית על מנת לגשת לקורס מיילדות, את חייבת להיות אחות מוסמכת עם תואר ראשון מוכר ושנת נסיון לפחות. את מקצוע הסיעוד אפשר ללמוד בכל מסגרת אקדמית ידועה,כגון אוניברסיטת תל -אביב או חיפה וגם בבתי חולים גדולים ברחבי הארץ. ממליצה לך לעשות את זה קרוב לאזור מגורייך. בהצלחה

25/03/2009 | 17:42 | מאת: נגה

שלום רב, רציתי מאוד לדעת יותר פרטים על לימודי מיילדות. תנאי קבלה, שנים, עלות ועוד. או אם ניתן להפנות אותי לגורמים מתאימים.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה