אני אחות מוסמכת מספטמבר האחרון ועוד אין לי נסיון

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

12/02/2011 | 21:19 | מאת: mimi

כלשהוא (ילדתי ולא יכולתי להתחיל מייד). אני מאוד רוצה ללמוד מיילדות מתחילת דרכי בבי"ס לסיעוד ורציתי לדעת אם כדי להתמחות במיילדות חייבים קודם נסיון של שנה ממש או פחות ובאיזה מחלקה מומלץ להתחיל? איפה אפשר ללמוד הכי קרוב לירושלים? ומה מודולות הלימודים האפשריות (אם יש כמה) כשיש לי שני ילדים קטנים בבית (2,5 ו6 חודשים)? תודה רבה!!!

שלום רב, באופן עקרוני, נדרשת שנת נסיון במקצוע, אין מחלקה מסויימת, אבל אם יש לך אפשרות, הכי טוב להתחיל לעבוד בתחום של רפואת האישה, כי זה יקל עליך בתהליך הקבלה וכמובן בזמן הלימודים. כל שנה דרישות קבלה לקורס מיילדות משתנות, כדאי לך לברר אולי יקבלו אותך גם ללא נסיון. אני יודעת שיש קורסים במרכז (איכילוב או תל-השומר), כדאי לך לברר בהדסה. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה