להכניס שניים לחדר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

01/02/2011 | 12:20 | מאת: לוין

אני הולכת ללדת בעזרת השם בבית חולים סורוקה, ושם כמו שאתן יודעות הם מסכימים להכניס רק מלווה אחד לחדר הלידה. אז מה הסיכוי שיתנו לי להכניס שני אנשים אם אני מתחננת לפניהם כי זה הריון ראשון שלי ואני זקוקה לשניהם? האם יש סיכוי שהם יוותרו לי ויכניסו בשבילי את שני האנשים (גם בעלי וגם אמא) או שבדרך כלל המיילדות הן קשוחות כאלה??

שלום רב, עם שאלה זו כדאי לך לפנות לפורום של ב"ח סורוקה. אצלנו (בי"ח הילל יפה) מותר לבוא עם שני מלווים. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה