לידת בת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

30/01/2011 | 09:34 | מאת: שלי

שלום שמעתי מכמה נשים שלידה על בת יותר קשה מלידת בן האם זה נכון או שרק רצו להפחיד אותי??אודה לתשובה מודאגת מאוד

30/01/2011 | 11:34 | מאת: יודעת

אם תשאלי רופא או אחות או מיילדת את השאלה הזו אז הם יגידו לך שזה הכל שטויות ואין הבדלים בין לידת בת לבין לידת בן. ככה יגידו כל העוסקים ברפואה. (אבל ויש פה אבל גדול..) אם תשאלי את השאלה הזו לפי הדת ולפי התורה אז יגידו לך שלידת בת אכן יותר קשה מלידת בן וזה בגלל סיפור אדם וחווה אם את מכירה. בגלל זה גם יהיו לאישה יותר בחילות והקאות בהריון של בת יותר מהריון של בן. ואם תשאלי אותי אישית את השאלה הזו אז אני אגיד לך שאני מאמינה יותר לתשובת התורה מאשר לתשובת הרופאים. אז תכלס כל אחד והאמונה שלו. תאמיני להיגיון הפנימי שלך.. מה שאת חושבת שהוא הנכון תאמיני בו. כי אין תשובה אחת ברורה לזה. הרופאים יגידו ככה והתורה תגיד ככה.

שלום רב, אין שום קשר בין מין הילוד לבין מורכבות, סוג, צורה או קושי בלידה בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה