כמה שאלות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

25/01/2011 | 10:15 | מאת: דניאלה111

בוקר טוב שבוע 30 אני רציתי לשאול כמה שאלות 1 בדרך כלל שאני קמה בבוקר אחרי כמה זמן אני צריכה ללכת לשירותים ותמיד בשירותים מתחילים לי כאבי בטן חזקים או דבר אם אני שותה נס (אבל פחות כואב) וכדומה זו תופעה נורמלית?? ובנוסף יש לי מהבוקר כאבי גב תחתון קלים יש לציין יש לי היסטוריה של קיצור צוואר ביום ראשון במרפאה להריון בר סיכון הוא היה 26 ועוד שאלה כשעשיתי העמסת סוכר של 50 יצאה מעט גבוהה 150 אני אישה רזה שוקלת בדרך כלל 47 והגובהה שלי מטר ו60 וגם עשיתי את העמסה מאוחר יחסית שבוע 28+3 והעובר שלי נחשב נכון לרגע זה קטן העם יש צורך בכלל בהעמסה של 100? הרופא הפרטי שלי אומר שאין צורך ואילו הרופא במיון אומר כדי מאוד לעשות כל אחד אומר משהו אחר

25/01/2011 | 10:52 | מאת: אני

אלו שאלות לרופא ולא לפורום הזה. כנסי לפורום "הריון ולידה הילל יפה" באתר וואלה, שם יענו לך הרופאים בצורה מקצועית.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה