בעיות של חוסר ברזל

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

06/04/2009 | 13:51 | מאת: מיכל

היי לכולם אני בשבוע 21 וידוע לי תמיד שהיה לי חוסר ברזל מטופלת בונופר האם יש בעיה כל שיהי תהיה בלידה ומה לעשות אם יש פחדים מהלידה כבר מעכשיו. שיהיה חג שמח מיכל

שלום מיכל, את צריכה לבצע ספירת דם ולראות את רמת ההמוגלובין שלך ולטפל בכך בהתאם בהתיעצות עם רופא הנשים שלך. המטרה היא, שבזמן הלידה תהיה רמה אופטימלית של ברזל בדמך, עלמנת שהגוף יוכל להתמודד בהצלחה עם איבוד דם שהוא בלתי נמנע בזמן הלידה עצמה. לגבי הפחדים מהלידה, זהו מצב תקין לכל אישה לפני הלידה , במיחד כשמדובר בלידה ראשונה. הרבה פעמים יש חלומות על הלידה שזה נורמאלי. מה שהייתי ממליצה לך, לגשת לקורס הכנה ללידה, על מנת לקבל מידע, תמיכה והנחייה וזה יוכל לעזור לך בהתמודדות עם הבלתי נודע. אם את חושבת שהפחדים הם מעבר ליכולתך להתמודד איתם , אז כדאי להתיעץ עם רופא שיפנה אותך לגורמים מתאימים. בהצלחה

07/04/2009 | 09:59 | מאת: מיכל

אבל אין לי בעיה בההמוגולובין בכדוריות אדומות נמוכות וברזל בלבד בלי ההמוגלובין.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה