דחייה אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

22/12/2010 | 18:53 | מאת: לוין

אם הבעל נכנס לחדר לידה, אומרים שהוא נגעל אחר כך מאשתו. כי הוא רואה מראות קשים: הנרתיק נפתח, דם, הפרשות. אז השאלה שלי אם זה ישפיע על חיי הנישואין שלנו אחרי הלידה? אולי עדיף שהוא לא יראה את הלידה??

שלום רב, אין באפשרותי ליעץ לך במקרה הזה, כי התחושות שהיולדות ובני הזוג שלהן חווים הן מאוד אינדיבידואליות. אני באופן אישי חושבת שלידה זה תהליך יפה וחוויתי ושכיף לחוות אותו כזוג, אך שוב, זוהי דעתי האישית בלבד.דברי עם בעלך ותשאלי מה הוא מרגיש בעיניין.חוץ מזה לא חייבים להחליט מיד.כשתגיעי לחדר לידה ותתחילי בתהליך, תוכלו להחליט תוך כדי. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה