את מי להכניס?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

22/12/2010 | 10:40 | מאת: דליה

אני מתלבטת את מי להכניס איתי לחדר לידה. אני מתכוונת ללדת בבית חולים סורוקה, ביררתי שם ואמרו לי שמותר לי להכניס רק אדם אחד. בשום פנים ואופן הם לא מכניסים לחדר לידה יותר מאדם אחד. אז אני כבר הרבה זמן מתלבטת ומתקשה להגיע להחלטה סופית. מצד אחד בעלי רוצה לראות את התינוק ולתמוך בי ברגעים הקשים, ומצד שני אמא שלי רוצה להיכנס איתי להחזיק לי את היד ולעודד אותי בזמן הלידה. אוףףף אני לא יודעת להגיע להחלטה בעצמי.

שלום רב, את מבינה שאף אחד לא יכול להיעץ לך מה לעשות במצב זה. אך מנסיון אישי ,בלידות שלי ובעבודה בחדר לידה, זאת חוויה שכדאי מאוד לחלוק עם בן הזוג. זה מחזק את הזוגיות ונותן פן חדש . בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה