לימודי מיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

18/12/2010 | 00:30 | מאת: נאדא

שלום רב. יש לי תואר ראשון בסוציולוגיה וכבר שנה אחרונה בהסבה לאחות מוסמכת.שאלתי היא האם אני צריכה ללמוד עוד תואר ראשון בסיעוד ע"מ להתקבל ללימוד מיילדות בקורס על בסיסי או התואר שיש לי בסוציולוגיה זה מספיק..?..

שלום רב, אין בידי את המידע הזה,מה שכן, כל שנה התנאים משתנים, כך שעד שתסיימי את ההסבה לאחות ואת שנת נסיון שנדרשת על מנת להתקבל לקורס, לא ידוע איזה תנאים יהיו. ממליצה לך לפנות ישירות למקומות בהם מתקיימים הקורסים, כגון בי"ח רמב"ם, איכילוב ותל-השומר. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה