שאלה דחופהההה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

27/03/2009 | 13:27 | מאת: אורטל

שבוע 38+3 היום בבוקר הייתה לי מין תחושה מוזרה ברחם ואז הלכתי לשירותים וראיתי על התחתון שהוא רטוב ..היתקשרתי לקופת חולים והיא אמרה לי שזה הפקק הרירי?? מה זאת אומרת?? האם הלידה קרבה?? יש לי ביום שני קיסרי על פי בחירתי אם אני באה לבית חולים אם ירידת מים בכל זאת עושים לי תניתוח ?? כי פשוט אני סובלת מוגניסמוס ולא ניראה לי שאני יכולה לעבור תלידה הרגילה

שלום רב, פקק רירי , זאת הפרה רירית שיכולה להיות מעורבבת עם הפרשה דמית קלה , לא בהכרח אומר שתלדי בימים הקרובים. אם הרטיבות חוזרת , כדאי לך לפנות לבית חולים לשלול ירידת מים, אם כן מדובר בירידת מים ,אז תוכלי לדון עם הרופאים לגבי צורת הלידה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה