האם יתכן הריון?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/11/2010 | 14:26 | מאת: דודו

בתאריך 10.09.2010 קיבלתי מחזור (אני מקבלת מחזור בדרך כלל כל 28-30 יום) ,בתאריך 17.09.10 קיימתי יחסי מין כאשר הוא נשאר בבגדים ואני עירומה ...חששתי מהריון כאשר פתח הנרתיק היה צמוד לכתמים אשר הופיעו על מכנסו כאשר גמר. 14 יום לאחר הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית. בתאריך 08.10.2010 קיבלתי מחזור אך הרגשתי שהוא קצת שונה מהקודמים ...חיכיתי עד הפסקת הדימום וביצעתי שוב בדיקה ביתית לאחר חמישה ימים אשר הראתה תוצאה שלילית. בתאריך 01.11.2010 קיבלתי מחזור דומה לחודש הקודם ..הקדים שבעה ימים !!! אף פעם לא הקדים שבעה ימים דבר שהבהיל אותי ... בתקופה זו אני סובלת גזים רבים,צרבת , קצת נפיחות בבטן. האם יתכן הריון? האם בדיקה ביתית די אמינות? האם זרע עובר בד (אני תמיד מקיימת יחסים כאשר שנינו בבגדים האם יש בזה סכנה?

שלום רב, באופן עקרוני, אי אפשר להיכנס להריון ללא חדירה בעת יחסי מין (אלא אם כן עושים טיפולי פוריות). בדיקת הריון ביתית אינה וודאית ב-100%, אם את עדיין חוששת, תבצעי בדיקת דם. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה