כאבי בטן כמו מחזור

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

05/11/2010 | 14:33 | מאת: דניאלה

שלום רב אני שבוע 18+4 ימים כבר לפני שבועים התחילו לי כאבי בטן כמו כאבי מחזור הלכתי לרופא והוא אמר שהכל תקין בנתיים ונתן לי לעשות תרבית אולי ביגלל שיש לי דלקת בדרכי השתן התרבית יצאה שלילית וכאבי הבטן עדיין קיימים הם זה מצב שדורש שוב בדיקת רופא או שמה יעבור זהו הריוני השלישי

שלום רב, תראי, עם התקדמות ההריון ,עקב המתיחה של הרחם והרצועות, את עלולה להרגיש אי נוחות באזור בטן תחתונה. זה בהחלט יכול להיות בעיקבות דלקת בדרכי השתן , אולי כדאי לחזור על תרבית שתן בעוד כמה ימים , במידה והלחצים ימשיכו. תקפידי על שתיה מרובה, לפחות 2 ליטר ליום. אני חושבת שתמיד כדאי להיבדק, אם את לא מרגישה בטוחה ורגועה, אם כי, אין שום דבר שאפשר לעשות בשלב זה של ההריון , אם ובמידה זה מתפתח לכיוון של הפלה מאוחרת. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה