בלבול..

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

29/10/2010 | 04:55 | מאת: גל מהמרכז

היי, אני בת 23 כאמור נמצאת בשבוע 22 הריון ראשון עם בת. כל הבדיקות שעברתי עד כה היו תקינות (גנטיות, שקיפות, סקירה מוקדמת, חלבון עוברי). לפני יומיים עברתי סקירה מורחבת ובה נמסר לי כי משקל העובר קטן 365 מ"מ וכי ישנם אגני כליה מוחרבים אם כי בגדר הנורמה ימין- 4.5 ושמאל 4. מאז אני לא נרדמת האם יש סיבה לדאגה או שישנם עוד בדיקות שעליי לבצע?? כמו כן חשוב לציין כי רופאת הנשים שלי הפנתה אותי לאולטרסאונד למעקב אגני כליה וגדילה של העובר רק בעוד חודש.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם

שלום רב, מקרים כאלה בהחלט קיימים, בדרך כלל, בהיעדר סיבות נוספות אין צורך בעוד בדיקות וצריך להמשיך במעקב. על מנת שתוכלי לקבל מידע מקיף יותר, אנא תפני לקבלת הסברים לרופאת נשים ולפורום רפואי.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה