לימודי מיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

07/10/2010 | 11:19 | מאת: א

שלום רב יש לי תואר ראשון בכלכלה ורציתי לשאול לגבי הסבה למיילדות. הבנתי שקודם עלי ללמוד לתואר אחות מוסמכת ואז לעבוד שנה בתור אחות ואז ללמוד קורס מיילדות. בהנחה שלא ארצה לעבוד בתור אחות בהמשך אלא רק בתור מיילדת האם כדאי לי בכלל להיכנס לכל זה? הבנתי שיש ביקוש גדול לקורס מיילדות ושיש אפילו שפע מיילדות ואין מספיק תקנים לכולן ולכן תנאי הקבלה לקורס קשים. אז איך אוכל לדעת מעכשיו אם אצליח להתקבל לקורס? יש אפשרות כזו לדעתך? אני לא רוצה לעשות את כל מסלול לימודי האחיות ובסוף לגלות שלא התקבלתי לקורס מיילדות. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית תודה רבה!!!

07/10/2010 | 14:05 | מאת: ליסה

אני מצטרפת לאותה שאלה! אני מנסה לגלות את אותו הדבר, והאם יש לימודי מיילות בי-ם. תודה!!

שלום רב, לגבי תוכנית לימודים:אכן יש צורך בלימודי אחות מוסמכת עם תואר ראשון ושנה נסיון.על מנת להתקבל לקורס מיילדות יש צורך במבחן קבלה.בהנחה שתתחילו ללמוד בשנה הבאה ותלמדו במשך 4 שנים, אין שום דרך לדעת מה יקרה ומה יהיו דרישות קבלה לקורס מיילדות. כעת יש דרישה למיילדות וגם במקרה הזה אין לי שום דרך לדעת מה יהיה בעוד כמה שנים. מה שאני יודעת , זה מי שנחוש בדעתו להצליח, בסופו של דבר מצליח. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה