מיואשת ביותר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/03/2009 | 18:59 | מאת: מיואשת ביותר

אני בתולה בת 25 ויש לי זרימות חזקות מאוד בזמן הווסת. אני חייבת לעבור לטמפונים אך לצערי אני לא מצליחה להחדירם. ניסיתי כמה פעמים ואני כבר זורקת מלא טמפונים ואני לא מצליחה. אייך אדע אייך להכניס כמו שצריך ואולי איני מצליחה כי אני בתולה?

שלום רב, תראי , ברמת העקרון, שאלתך לא כל כך קשורה לפורום מיילדותי. אין בעיה להשתמש בטמפון גם אם הינך בטולה. מה שאני יכולה להצליץ לך, זה לקנות את הטמפון מסוג מיני, ללא מוליך, לקרוא טוב את העלון לצרכן, לקחת מראה ולנסות שוב. אם אינך מצליחה בכל זאת, כדאי אולי לפנות לרופא נשים לבדיקה והדרכה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה