איחור

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

20/09/2010 | 09:30 | מאת: רוני

שלום ,10 וחצי חודשים אחרי לידה. לא משתמשת בגלולות. שני המחזורים האחרונים הגיעו אחרי 19 יום. ועכשיו אני ביום ה-23 ועדיין לא קיבלתי. האם יכול להיות שנקלטתי להריון? אם כן מתי אני יכולה לבצע בדיקת הריון.? דם או שתן? תודה!

שלום רב, בהחלט יכול להיות שנכנסת להריון, אך יכול להיות שהמחזור עדיין לא סדיר,לא ציינת האם את מניקה. חכי עוד שבוע, ואז אם עדיין לא תקבלי את יכולה לבצע בדיקת דם לגילוי הורמון הריון. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה