לכבוד המיילדות היקרות...

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

04/09/2010 | 23:55 | מאת: זהבה

אני מעוניינת לעבור קורס של מיילדות, אשמח לקבל הכוונה לגבי הנושא. אני תושבת תל אביב , היכן הלימודים הכי קרובים, מה עלות הלימוד, האם יש שעות ערב וכו' וכו' וכו'. תודה רבה זהבה. דחוף....

שלום רב, אני ממליצה לך לפנות למרכז רפאוי תל השומר ואיכילוב, על מנת לברר לגבי פתיחת קורסים. הקורסים הם בשעות הבוקר, עלות סביב 10.000 ש"ח, כמובן שלפני כן את חייבת להיות בעלת תעודת אחות מוסמכת עם תואר ראשון.לגבי פרטים מדוייקים, ממליצה לך לפנות ישירות לבית הספר. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה