תנועות העובר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

01/09/2010 | 11:04 | מאת: אמא מוטרדת

שלום לכן, בתי נמצאת בשבוע 22 להריונה. בשבוע 18-19 היא חשה במספר תנועות של העובר בבטנה במהלך של שניים שלושה ימים. ומאז ועד היום - אינה חשה כל תנועה. האם יש מקום לדאגה? עלי לציין, שבתי מסרבת לפנות ליעוץ, כדי "לא להיכנס לפאניקה". אני, לעומתה, חושבת שעדיף להתייעץ ולבדוק במקום לפתח תיאוריות. אשמח לשמוע שבתי צודקת... תודה

שלום רב, שבוע 22 זה שבוע די צעיר על מנת לתת משקל כבד ךתחושת התנועות. הרבה פעמים ,במיוחד בהריון ראשון רק מתחילים להרגיש תנועות בשבוע 19 והתנועות הן קלות ואף לעיתים בלתי מורגשות. כמובן ,שעל נמת להיות רגועים ובטוחים כדאי לגשת לרופא נשים. בהצלחה.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה