לימודי מיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

14/05/2010 | 17:40 | מאת: נעמה

שלום רב, ברצוני להיות מיילדת. האם זה באמת קשה עד בלתי אפשרי (כפי שאני שומעת לרוב) להגיע למיילדות? האם נדרשות שנים רבות של עבודה בתור אחות במחלקות אחרות לפני שניתן להמשיך למיילדות, או שניתן כבר במסגרת הלימודים להתמקצע במיילדות? אודה על פרטים וקצת סדר... נעמה

16/05/2010 | 13:38 | מאת: פרח מנחם

שלום נעמה ליהיות מילדת זה בהחלט אפשרי ומומלץ. לגכי הקושי זה מאוד אינדבידואלי. יש צורך בלימוד מקצוע סיעוד עם תואר ראשון.משך הלימוד 4 שנים. לאחר מכן יש דרישה לשנת ניסיון כאחות מוסמכת ואז ניתן להרשם לקורס מילדות. בהצלחה פרח.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה