בקבוקים ומוצצים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

02/05/2010 | 21:26 | מאת: נוי

שלום, אמא לעתיד... לא כ"כ מודעת לכמה עניינים קטנים. קניתי 2 בקבוקים קטנים של אוונט . לא מצויין עליהם שהם ללא ביספינול A אז כנראה הם מהסדרה הישנה. התכנון שלי להניק אך קניתי בקבוקים ליתר בטחון אם אצטרך. במידה ואשתמש בהאכלה מבקבוק, ארכוש כמובן בקבוקים חדשים. 1. כשיש בקבוק "למקרה צורך" לשאיבת חלב וכו' עם ביספינול, האם זה בעייתי? הרי בשביל לנקות צריך הרתחה וזו הבעיה איתם לא? 2. אין לי מכשיר סטריליזציה, איך עושים את הניקוי הראשוני לבקבוקים והאם יש הבדל בין הפעם הראשונה לפעמים הבאות? 3. לגבי המוצצים, האם גם איתם יש בעיה של ניקוי בהרתחה? (גם על המוצצים של NIP ושל אוונט שרכשתי לא מצויין כלום... מדובר במוצצי סיליקון).

שלום רב, אנני יכולה להמליץ לך לגבי השימוש בבקבוקים האלה . ממליצה לך לפנות לחברה המייצרת על מנת לבקבל הנחייה והמלצות ברורות.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה