דימום 8 שבועות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

07/03/2024 | 12:50 | מאת: לורן

ילדתי לפני למעלה מ8 שבועות בניתוח קיסרי. הדימום לאחר הלידה הפסיק כבר לפני יותר משבועיים . לפני יומיים חזר לי הדימום (נראה דם טרי) , לא דימום מסיבי אך מורגש. אני מניקה ולכן זה לא יכול להיות מחזור האם זה תקין ?

הי סליחה על המענה המעוכב, מקווה שהבעיה נפתרה ואת מרגישה טוב. אם יש דימום חריג, כדאי מאוד להיבדק אצל רופא נשים. יכול להיות כמה וכמה סיבות להופעת דימום ואחת מהם גם מחזור (אם את לא בהנקה מלאה) הרבה בריאות

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה