גרד בגוף אחרי לידה ללא אפידורל

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

04/01/2024 | 22:38 | מאת: אדל

אני שבועיים וחצי אחרי לידה ויומיים שאני סובלת בלילות מגרד בגוף בפנים ובראש . אציין שאני ילדתי ללא אפידורל אשמח ליעוץ ומענה

שלום רב, סליחה על התגובה המאוחרת, מקווה שבעייתך נפתרה בינתיים במידה ולא תבדקי האם התחלת אולי להשתמש באיזשהו תכשיר חדש, כמו קרם גוף או מזון. כדאי להתיעץ עם רופא משפחה ולשקול את הצורך לקחת בדיקות דם ולבדוק תפקודי כבד. זה לא קשור האם לקחת אפידורל או לא, כי בכל מקרה התרופות שקיבלת בלידה לא נשארות בגוף כל כך הרבה זמן. המון מזל טו ותרגישי טוב

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה