הפרשות לבנות בהריון חוששת שזה מקנדידה או פטריה, האם מסוכן לעובר?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

28/09/2023 | 09:35 | מאת: חוה

שלום, אני בשבוע 36. כבר זמן מה יש לי הפרשות לבנות, שלא עוברות. לא כואבות ולא מגרדות. האחות שהייתי אצלה המליצה לי ללכת לרופא לבדוק אם זה לא פטריה/חיידק/קנדידה וכד'. הבעיה שאין ככ תורים מהירים, מצאתי תור בשבוע 38.. השאלה שלי האם זה מסוכן לעובר בזמן הלידה? האם יכול לגרום סיבוכים כלשהם באופן כללי או באזור הנרתיק לאחר הלידה?

הי צר לי שלא התייחסתי לשאלתך בזמן בכל מקרה זה ככל הנראה כבר לא רלוונטי

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה