המלצה על המיילדת גילה.

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

30/05/2023 | 12:20 | מאת: אוראל

שלום שמי אוראל פרץ בתאריך ה 29/04/23 ילדתי את בני אצלכם חשוב לי לספר על חווית הלידה שלי כי מבחינתי זה נס ענק! כל סופו של ההריון הרופאה שלי הכינה אותי שאצטרך לעבור קיסרי עקב תינוק גדול ++ התאפשזתי בחמישי יומיים לפני הלידה והתחלנו תהליך לידה זירוזים וכו בשבת בשעה 3 בצהריים נכנסה לחדר מלאכית מיילדת בשם גילה לאחר החלפה של 3 מיילדות משמרת אחרי משמרת אני כבר כולי עייפה וחסרת אמונה שאצליח בכלל ללדת לידה רגילה גילה נכנסה והציגה את עצמה עם חיוך ענק ושמחה עודדה אותי ואמרה לי ״ אוראל במשמרת שלי את יולדת ״ במשך 9 שעות גילה נלחמה עלי ודאגה לי בזמן שכל צוות לפני כן הכין אותי שהתינוק ענק ו80 אחוז לקיסרי . היא הייתה היחידה שהחדירה בי שהיא מאמינה בי ואני אצלח את זה לאט לאט . החיוך שלה והסיפוק האדיר מראה כמה היא מסורה לעבודתה וכמה אני זכיתי שמיילדת אדירה וגדולה כזו תכנס לילד אותי!!! מי שרואה את ההודעה הזו לפני כן הייתי מאוד סקפטית על הלל יפה והמון שמועות פחות טובות אז אני כאן לפרגן ובגדול לאישה הגדולה הזו שהצילה אותי ואת התינוק שלי שברגע שהיה האטות בדופק ואני מצאתי את עצמי לחוצה עם עוד 4 רופאים בחדר תפסה לי את היד ואמרה לי אוראל תכף את אחרי אל תפחדי הכל יהיה בסדר לסיכום ללא ספק הלל יפה ובפרט מחלקת יולדות וגם אני!! זכיתי בלידה עם מיילדת מדהימה שקודמות לה לא צלחו לעזור לי . והמסירות שלה זה הרבה מעבר ל״עובדת״ הרגשתי שהיא ממש נתנה את הנשמה שלה עבורי שזה בכלל לא מובן מאליו.. לאחר הלידה שהמשיכו בתהליך התפירה והמשמרת כבר התחלפה גילה נשארה לצידי ,ודאגה שאעלה למחלקה כמו שצריך ללא ספק גילה הצליחה לשנות לי ולאימי ולכל קרובי שהיו איתי בזמן הלידה המון סטיגמות ושאלות בנוגע ליולדות הלל יפה. ולסיום גם אני וגם בני ריף נחמן רוצים להודות מקרב לב על המיילדת היקרה שנפלה לנו הזכות שתיהיה לצידנו ❤️

הי אוראל קודם כל המון המון מזל טוב שפע ברכות איזה כיף שהיתה לך חוויה טובה תודה רבה על המילים החמות

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה