על העבודה כאחות וכמיילדת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

08/04/2010 | 18:28 | מאת: שרי

אני מתכננת לעשות הסבה לאחיות כאשר המטרה שלי היא אחות פוריות ומיילדות השאלה שלי - מכיוון שאני עובדת כבר 10 שנים בעבודה מאוד קשה פיזית, אני פוחדת שגם העבודה הזאת תהיה לי קשה פיזית עד כמה העבודה קשה פיזית כאחות בכלל וכמיילדת? בנוסף האם אחות בבריאות הציבור (קופ"ח) האם גם היא קשה פיזית? תודה

שלום רב, עבודה כאחות ככלל וכמיילדת בפרט, לעיתים יכולה לדרוש מאמץ פיזי כביר, אינני יודעת בהשוואה לאיזה עבודה את מדברת. העבודה דורשת להיות על הרגליים במהלך כל המשמרת ,לעבוד במשמרות לילה, לעבוד מול קהל ולהתמודד עם מצבי לחץ שונים. לרוב, בקהילה, העבודה היא פחות אינטנסיבית, אך תלוי באיזה מקום. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה