ורידים נפוחים מאוד בשפתיים בהריון

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

29/04/2023 | 21:50 | מאת: מעיין

שלום , אני בשבוע 23 להריון לפני כמה שבועות הופיעו ורידים בולטים בצד ימין של השפתיים התחתונות . הרופאת נשים איבחנה דליות . בתקופה של שבועיים הורידים התנפחו מאוד מאוד בצבע כחול סגול והתפשטו לשפתיים העליונות גם . במישוש ממש מפחיד מרגיש כמו גולות גדולות . מאוד כואב בעיקר בבוקר. האם יש סיבה לדאגה? יכול להיות שהרופאה פיספסה משהו באבחנה שלה? תודה.

הי תראי אני לא יכולה לאשש או לא אבחנה רפואית, מכיוון ואינני רואה אותך. אך לפני התיאור שלך, זה אכן נשמע כמו דליות, קורה שהדליות יוצאות בשפתיים וזה בהחלט יכול לגרום לאי נוחות ואף כאבים, נוסף כמובן לפן האסטטי. אין כל כך הרבה מה לעשות עם זה, אילו היו ברגליים, היתי ממליצה לך גרביים אלסטיות. מה שיכול לשפר זה שכיבה ומנוחה וכמובן לשים לב שאם זה נהיה כואב מאוד, כדאי להיבדק מחשש לפקקת. הדליות לרוב יעברו לבד אחרי הלידה. המון בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה