הסבה למיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

23/03/2010 | 20:46 | מאת: ש'

שלום רב, לא מכבר סיימתי לימודי רפואה במוסד מכובד בארץ, סיימתי את הסטאז' באחד מבתי החולים בארץ. אני נשואה ויש לי שני ילדים קטנים בבית ומאוד קשה לי לחשוב או לדמייו את עצמי מתמחה או עובדת כרופאה עם התנאים שיש בארץ כיום. כחלק מרעיונות הסבה מקצועית שיש לי, עלה בי הרעיון לעשות הסבה למיילדות. תמיד התענייתי בגניקולוגיה ואפילו שקלתי התמחות בתחום זה. עבודה כאחות מיילדת בחדר לידה מעניינת אותי ובטוחני שתאתגר אותי. האם אצטרך לעשות תואר בסיעוד ? האם אצטרך לעבוד קודם כל כאחות במחלקה ? מה לדעתכן אני צריכה לעשות ? תודה וחג שמח, ש'.

שלום רב, אין ביכולתי להמליץ לך על הסבה מקצועית , מכיווון ודעתי אינה אובייקטיבית, כי אני מאוד אוהבת את המקצוע שלי ולא רואה את עצמי בשום תחום אחר. במידה ותחליטי, יש קורסים להסבה לאקדמאיים, שלמיטב ידיעתי נמשכים כשנתיים (מבלי להתחייב) ובסיומם תהיה אחות מוסמכת עם תואר ראשון. לאחר מכן, תצטרכי לצאת לקורס מיילדות שנמשך כשנה. בהחלט יכול להיות מצב שתעבדי כאחות במחלקות אחרות. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה