מחזור לאחר לידה ראשונה בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

18/11/2022 | 08:34 | מאת: שרית

שלום וברכה, ילדתי תאומים פגים בשבוע 32, שאבתי והנקתי חלקית. הופיע לי מחזור לאחר כחודשיים מהלידה, האם כעת בהנקה מלאה האם אני צפויה שהמחזור יחזור בכל חודש או שזה שאני מניקה בהנקה מלאה ימנע את הגעת המחזור? אודה לתשובה בהקדם, שרית

שלום רב והמון מזל טוב, בדרך כלל בהנקה מלאה לא מקבלים ווסת, אך זכרי שאין זה אומר שלא יהיו ביוצים, כלומר הנקה מלאה לא מהווה אמצעי למניעת הריון. קחי בחשבון שלעיתים גם נשים מניקות יכולות לקבל ווסת. שוב המון מזל טוב בברכה, אירה

23/11/2022 | 18:21 | מאת: שרית

אשמח לדעת אם כעת אקפיד על הנקה מלאה המחזור לא יחזור???

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה