קעקוע בגב התחתון …………

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

05/11/2022 | 11:37 | מאת: גבי

יש לי קעקוע בגב התחתון , וקראתי שלא עושים אפידורל כשיש קעקוע . אני קצת בפאניקה . זה באמת נכון? האם בכל מקום זה ככה? כי ראיתי שיש נשים שכן עושים להם .. האם זה תלוי בית חולים? מה לעשות עם זה עכשיו?

הי סליחה על המענה המאוחר מכירה את האמרה:"קודם כל תרגעי, בלי פאניקה" אז בואי נעשה סדר בדברים: אכן קעקוע בגב יכול להוות בעיה, הסיבה היא- חשש שהדיו יכנס לתוך החלל האפידורלי. - תלוי מתי נעשה (בדרך כל אם עברו יותר משנתיים זה פחות בעייתי) - איפה הוא נמצא בדיוק בגב ועד כמה הוא ממלא (מושחר לגמרי?) לרוב המרדים יכול למצוא מקום שהוא ללא דיו ולעשות שם. המון בהצלחה ולידה קלה וכפית

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה