שאלה לגבי הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

31/07/2022 | 22:50 | מאת: אילנה

שלום, בתי ילדה אתמול תינוקת. אני בת 67, לפני כחודשיים-שלושה נדבקתי בהרפס זוסטר ועדיין זה לא לגמרי עבר, יש לי עדיין כאבים ובמידה מסוימת גם שלפוחיות בעיקר באזור הגב העליון והחזה. האם יש מניעה כלשהי שאאחוז בנכדתי? האם אני יכולה להדביק אותה בהרפס זוסטר? למיטב הבחנתי אין לי שלפוחיות באזור הידיים והאמות. יש לי תחושת אי נוחות מסויימת מתחת לזרוע ימין קרוב לחזה, אולי זה עקב הזוסטר. תודה

שלום רב, לצערי אני לא בקיעה מספיק טוב בנושא, ממליצה לדבר עם רופא משפחה/זיהומולוג המון מזל טוב

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה