שלום מיילדות יקרות - התייעצות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/03/2010 | 17:57 | מאת: אירנה

ילדתי את בתי נועה בשנת 2007 בבית חולים וולפסון בניתוח קיסרי. כאשר הגעתי לפתיחה מלאה בשלב הלחיצות היו לה ירידות דופק והכניסו אותי לניתוח חירום. אציין כי מהלך ההריון והלידה היו תקינים לחלוטין. חויתי אכזבה קשה מהלידה הקיסרית, מבחינה הפזית ונפשית. כרגע אני נמאצת בתחילת ההריון השני... חוששת ומודאגת מהסטטיסטיקות שאני קוראת לגבי לידה שניה לאחר ניתוח קיסרי... האם תוכלו להרגיע אותי ולו קצת בעניין? האם יש לכן איזושהי המלצה עבורי? תודה לכן, אירנה

18/03/2010 | 21:25 | מאת: אורלי בסיס

הי\ לאחר ניתוח קיסרי אחד יש אפשרות ללדת בלידה רגילה. מיכיון שאת בתחילת ההריון הייתי מציעה לך לזרום עם ההריון ובהמשך לקבל החלטה עם הצוות הרפואי.בשלבים מאוחרים יותר מוכל לזמן אותך ולהציע לך את האפשרויות העומדות בפנייך, כרגע זה לא רלוונטי. בהצלחה.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה