לידה רגילה אחרי ניתוח ואקסטנציה 2.5 ס מ

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/05/2022 | 21:33 | מאת: מלכיה

דוח ניתוח: לאחר ניתוח קיסרי דחוף בשל ירידת מים ממושכת, ניטור לא תקין והיותה רחוקה מלידה. במהלך הניתוח נצפתה אקסטנציה מסמאל כ2.5 ס מ כלפי מטה, הומלץ כי לידותיה הבאות בניתוחים קיסריים בלבד. שאלתי האם לפי נתונים אלו יש מה לנסות לידה רגילה אשמח לחוות דעת

שלום רב, את יכולה להתייעץ עם הרופא מטפל שלך ולנסות ללדת בלידה רגילה, תוך כדי שאת מודעת היטב לגבי הסיכונים הכרוכים בכך- קרע ברחם בעיקר. האם כדאי? אין לי תשובה על כך. זה תלוי בך. האם תצליחי ללדת בלידה וגינלית? אף אחד לא יודע את התשובה על כך, זה תלוי בכמה משתנים, כמו למשל האם תגיעי בתהליך לידה פעיל, באיזה שבוע תלדי, מה יהיה גודל העובר ועוד.. מה שחשוב שתלכי ללדת במקום שאת מרגישה בטוחה, והלידה צריכה להיות בהשגחה צמודה. המון בהצלחה

10/03/2024 | 19:13 | מאת: מיכל

אשמח לדעת איך ילדת בסוף??

10/03/2024 | 21:38 | מאת: מלכיה

ילדתי בלידה רגילה עם מיילדת פרטית צמודה, בבית החולים לניאדו.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה