דימום 8 שבועות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

21/04/2022 | 07:24 | מאת: לאה

דימום שנגמר לאחר כ7 שבועות ואז חזר בעוצמה כווסת אחרי שבוע כבר כמה ימים....

שלום רב, השאלה היא האם את מניקה? יש כמה סיבות לדימום שמופיע אחרי פרק זמן כזה. קודם כל אנחנו תמיד ממליצים לגשת לבדיקת רופא נשים שלך כשישה שבועות לאחר הלידה על מנת לוודא שהכל תקין. יכול להיות שפשוט קיבלת ווסת (במיוחד אם אינך מניקה) ויכול להיות גם שנשארו שאריות שלייה ועוד. ממליצה לך לגשת לבדיקת רופא הנשים שלך בהקדם ואם הדימום מאוד חזק, אז לפנות לבדיקה גניקולוגית במיון נשים בבית חולים הקרוב אליך. הרבה בריאות אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה