לידה חוזרת קלה יותר?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

14/04/2022 | 06:03 | מאת: א

בלידה ראשונה הגעתי למצב של פתיחה מלאה, אבל סיימתי בקיסרי חירום. כשאומרים לידה חוזרת קלה יותר - הכוונה רק ללידה שהסתיימה בירידת העובר בתעלה?

שלום רב, תראי, אמירה " לידה חוזרת קלה יותר" זאת אמירה, לא תמיד המציאות, אך לרוב, אכן, מצופה מלידה חוזרת להיות יותר מהירה וקלה. אצלך מתווסף לכך העניין של ניתוח קיסרי והצלחת הלידה הבאה שלך יכולה להיות גם תלויה באיזה שלב ומהי הסיבה שבגללה עשו את הניתוח. מאחלת לך לידה קליה, טובה ומהירה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה