גרד אחרי לידה עד זוב דם

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

06/02/2022 | 12:42 | מאת: חדוה

אני כשבועיים אחרי לידה עם אפידורל ויש לי גרודים חזקים עד זוב דם ללא סיבה הנראית על העור הגרד מתמקד בעיקר בידים וברגליים ועשיתי בדיקות דם ויצאו תקינות. ממה זה נובע ומה אפשר לעשות

שלום רב, ראשית המון מזל טוב גרד אחרי אפידורל זאת בהחלט תופעה ידועה ומוכרת, אך הוא עובר לרוב ברגע שהשפעת התרופות פגה. יכול להיות גם גרד על רקע הפרעות בתפקודי כבד ומלחי מרה, האם בבדיקות דם שביצעת בדקו גם את המדדים האלה. במידה וכן והם תקינים, אני חושבת שכדאי לפנות לרופא משפחה/רופא עור המון בריאות

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה