אירוע pph אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

20/01/2022 | 02:38 | מאת: אירוע pph בלידה

אני עברתי דימום חריג שעה לאחר הלידה וכדי להפסיק את הדימום טופלתי בפיטוצין בשני הידיים והוכנסו לי כדורים לישבן שאין לי מושג מה הם היו, לאחר הטיפול הפסיק לי הדימום משמועתית עד כימעט שלא היה דימום, היום אני כמעט 4 חודשים אחרי הלידה ומאז קיבלתי 2 מחזורים רק שהמחזור נהיה מאוד מוזר שבקושי יש דם ברמה שאפילו לא שמה תחבושת פשוט דימומים קלים זה יכול להיות מהמכווצים? וזה יכול להיות גם פגע לי בפוריות?

שלום רב, הטיפול שקיבלת זה פיטוצים+ציטוטק (אותם הכדורים שהוכנסו לרקטום) זה הטיפול המקובל בדימום מוגבר אחרי לידה. הטיפול בשום אופן לא קשור ולא פוגע בפוריות. האם את מניקה? זה בהחלט יכול לשנות את אופי המחזורים לעיתים הדימום המוגבר עצמו יכול לגרום להפרעות הורמונליות, אך מדובר במקרים נדירים מאוד ובדימום מאסיבי ביותר. ממליצה לך לפנות לבדיקה לרופא הנשים שלך ולבצע בדיקת פרופיל הורמונלי בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה