אורך צוואר 26-27 בשבוע 34

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

25/08/2021 | 11:36 | מאת: טלי

שלום רב, אתמול מהבוקר התחלתי להרגיש התכווציות מרובות במהלך כל היום וניגשתי להבדק במיון ובבדיקה וגינלית הרופא אמר שאורך הצוואר אצלי כרגע על 26-27 וביקש שאחזור מחר לביקורת אצל רופא נשים מטפל או לפנות להמשך בירור במיון. האם אורך צוואר 26-27 בשבוע 34 תקין כי הרופא אמר שזה יכול להתקצר עוד. אשמח לשמוע עוד חוות דעת

שלום רב, סליחה על עיכוב בתגובה אורך צוואר צריך להיות מעל 25-30 ממ אחרי שבוע 34 אנחנו פחות מתייחסים לכך, מכיוון וגם אם יתפתח תהליך הלידה לא עוצרים אותו. אכן הצוואר יכול עוד להתקצר בהשפעת הצירים בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה