כאב משמאל לטבור, שבוע 34

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

28/02/2021 | 21:55 | מאת: מרים

שלום, אני סובלת מכאב 3 ס''מ משמאל לטבור,בשכיבה לא כואב, בישיבה לרב בסדר. בבדיקת רופא הכל נראה תקין להריון. הוא טען שזה שרירים או מעיים, אבל אני לא רואה שיפור מלפני שבוע וזה ממש כאבים משתקים. האם כירורג יכול לעזור? אשמח לעצה טובה... תודה רבה מראש מרים

מרים שלום רב, בהחלט יכול להיות שמדובר בשריר שכואב או תנועות של מעיים, הרי ידוע שבגלל ההריון שגדל כל האיברים בבטן נדחקים. אני חושבת שבדיקת כירורג לא תזיק, על מנת לשלול דברים אחרים המון בהצלחה, אירה

01/03/2021 | 21:55 | מאת: מרים

תודה רבה! אני בהחלט אפנה לכירורג ואעדכן את תשובתו

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה