לידות אחרות. תגדי לי שאני לא היחידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/02/2021 | 03:55 | מאת: עדי

העיפו אותי מאיזה פורם כי לא האמינו לסיפור הלידה שלי אז אני צריכה חיזוק הגעתי לבית החולים בגלל דימום , עשו זירוז טבעי והצירים הרגישו כזרמים חשמלים, נסיתי להיות כמה שיותר פעילה ולרדת לקריעות , באיזה שהו שלב אמרו לי לשכב כי לא יכולה לעקוב אחרי הדופק נרדמתי עד שירדו המים והתעוררתי לכאב חד הייתי בפתיחה מלאה והתינוקת התחילה לצאת ביקשתי מבעלי שיקרה מהר לצוות ואחרי משהו כמו שבע דקות היא היתה בחוץ. בלידה השניה הייתי בקניות והיו צירים בעלי רצה לנסוע לבית החולים אבל אמרתי לו שיסע הביתה כי הבת שלנו היתה איתנו ונראה מה יקרא. ואכן הצירים נרגעו , יום אחרי התעוררתי עם דימום ונסענו לבית החולים הייתי בפתיחה של שלוש וחצי ללא כאבים וללא התקדמות ושלחו אותנו הביתה, יום למחרת אותו סיפור עדין דימום ללא כאבים פתיחה שלוש וחצי קצת פחות אפילו. שוב שלחו אותנו הביתה יש לציין שלידה שניה ילדתי בארצות הברית . בלילה בסביבות 12:30 התעוררתי לכאבים חזקים של עצירות עם גלים כמובן טסנו לבית החולים הקרוב לא איפה שהייתי אמורה ללדת הייתי בפתיחה מלאה וירדו המים , תוך חצי שעה בערך ילדתי.

הי עדי את ממש לא היחידה! והכי חשוב שאין כאן נכון או לא נכון, זה הסיפור לידה שלך והאמת שלך, מי שלא מאמין זאת בעיה שלו. הרבה בריאות ולידות קלות בברכה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה