עיכוב בגדילת עובר שבוע 23

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/07/2020 | 19:17 | מאת: אנסטסיה

שלום היום עשיתי סקירת מערכות מאוחרת אני בשבוע 23 היום והבדיקה מראה בכל הפרמטרים עיכוב של שבועיים עד עכשיו כל הבדיקות היו תקינות עיכוב היה יום יומיים גג הופנו אותי ליעוץ גנטי אבל עד שאני יקבל תור אני מעוד מודעגת יכול להיות דבר כזה של שבועיין וחאחר כמה זמן זה מסתדר ? אולי צריך לאכול משהוא מסויים או לשתות ויטמינים מסויימים ?

שלום רב, מה שלומך? מבינה מאוד את דאגתך! קודם כל, הכל יכול להיות, US הינו כלי להערכה ולעיתים הערכה שנעשתה ע"י רופא אחד יכולה להיות מעט שונה מזו של רופא אחר. חשוב מאוד שתשלימי את כל ההערכה כמו שצריך, רצוי אצל מומחה ל US או ביחידת US יעודית יחד עם בדיקות נוספות שהרופא יכול להפנות אותך לבצע. מבחינת תזונה, אין משהו מסוים שאת צריכה לאכול/לשתות כדי לשנות את המצב, אך יש מחקרים שאומרים כי אצל נשים העובדות על הרגליים רוב היום יכולה להיות האטה בצמיחה התוך רחמית ומה שיכול להועיל זה מנוחה רבה, שכיבה על צד שמאל, כדי שכמה שיותר דם יזרום לשלייה, אך כמובן בראש ובראשונה יש לבצע בירור מקיף ולחפש את הסיבה למצב! בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה