לימוד אחיות (מיילדת)

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/10/2019 | 12:01 | מאת: צילה

שלום הבת שלי כרגע בת 21 רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה באוקטובר מה השלבי לימוד למיילדת האם אחיות רגיל או אחיות סיעודי ורק אח"כ מיילדת אין לימודים רק למיילדת?

שלום רב, מתנצלת על התגובה המאוחרת. על מנת ללמוד מיילדות היא צריכה ללמוד סיעוד-4 שנים באוניברסיטה, מכללה או בבית הספר לאחיות. לאחר מכן, רצוי שנת נסיון ורק אז היא יכולה לגשת לקורס מיילדות שנמשך קצת יותר משנה. אין אפשרות להיות מיילדת מבלי להיות קודם אחות מוסמכת עם תואר ראשון. המון בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה